LITTLE KNOWN FACTS ABOUT ISTIRIDYE MANTARı TOHUMU.

Little Known Facts About istiridye mantarı tohumu.

Little Known Facts About istiridye mantarı tohumu.

Blog Article

Mantarın sayısız faydalarının tüketiciye ulaştırılması verilen emeğin karşılığının alındığının bir göstergesi olur.

İnoküle edilmiş tabaka artık delikli çuvallara doldurulur ve çuvallar sıkıca ve eşit bir şekilde doldurulacak şekilde sıkıştırılır.

Tohumlarfidana.net’ten yüksek kaliteli istiridye mantarı tohumları satın alarak, evde kolayca mantar yetiştirme deneyimini yaşayabilirsiniz. Bu lezzetli mantarları yemeklerinizde kullanarak, sevdiklerinize farklı bir tat deneyimi yaşatabilirsiniz.

Biraz sarımsak ve soğanla buluştuğunda adeta zirveye oynayan tadıyla damaklarda iz bırakan bu nefis mantarı gelin birlikte tanıyalım ve yetiştirilmesinden faydasına dek tüm özelliklerini keşfedelim.

İstiridye mantarı aynı zamanda D vitamini ve selenyum dahil olmak üzere başka besinleri de barındırmaktadır.

• İstiridye mantarı tohumunu kullanın: Soğuduktan sonra istiridye mantarı tohumu, mantar yetiştirme substratlarında kullanılmak üzere hazırdır.

Mantar tohumlarında olduğu gibi istiridye mantar tohumuda aslında, buğday, darı, kuşyemi gibi şeylere aşılanarak elde edilir.

 Miselin çoğalması laboratuvar ortamında yapılabildiği gibi read more farklı yerlerde de kolaylıkla yapılabilmektedir. Buğday ile misel çoğaltımı oldukça yaygın olan yöntemlerden bir tanesidir.

Mantar miseli ismi verilen mantar tohumlarının kompost içerisine homojen bir şekilde dağıtılması gerekir. Mantar miseli ile kompostu doğru şekilde ve doğru oranlarda karıştırıldığında verimli sonuçlar elde etmek mümkündür.

five milyon'dan fazla kişinin takip ettiği Youtube kanalımızda videolu tariflerimizi bulabilirsiniz.

Mevsim şartlarına uygun olarak aşılanan yüksek kalitede istiridye mantar misellerimiz ile yüksek oranda verim alın.

İstiridye mantarı, kalp sağlığını desteklemenin yanı sıra kan şekeri seviyelerinin düzenlenmesine de gardenımcı olabilir.

Ana katı madde ve ilave besin maddeleri değişen oranlarda karıştırılarak substrat oluşturulur. Denenmiş, bilinen substrat karışımları olsa da kompost üreten kişi kompost içindeki katı madde oranlarında değişiklikler yapabilir.

Bu ıslatma sırasında saman belli aralıklarla alt üst edilerek karıştırılır. Böylece samanın her tarafının aynı oranda ıslanması sağlanır. bu esnada gübre ve 100 kg saman için 1 kg kireç konulması gerekmektedir

Report this page